Blog Categorie Tuinposters

Tuinposters zijn posters of schilderijen die je tegen een buitenmuur of beschutting kan hangen met verschillende ophangsystemen. Ze kunnen je tuin in oase van rust omtoveren of ze laten je wegdromen naar die dromerige vakanties.

Goedkope & duurzame tuindecoratie voor aan de muur

Goedkope & duurzame tuindecoratie voor aan de muur

Ook kale muren of een lelijke schutting kan je tegenwoordig heel mooi decoreren met bijvoorbeeld een tuinschilderij als tuindecoratie. Heb je hier nog geen ervaring mee? We geven je met plezier een aantal tips met het uitkiezen van de betaalbare en minstens even mooie tuindecoraties die jarenlang mee gaan en waar je amper hoeft naar om te kijken qua onderhoud.

Buitenschilderij die je tuin weer doet stralen

De charme van buitenschilderijen in de tuin

Er is weinig tuindecoratie die dezelfde impact kunnen creëren als een buitenschilderij of buitenposter. Van een saaie tuin met blinde muren, ga je in geen tijd naar een walhalla van kleur, met prachtige beelden en/of fijne herinneringen. Het spreekt dan ook voor zich dat buitenschilderijen populair zijn en dat er heel wat keuze is.

Prachtexemplaar doorkijkje op tuinschilderij

Waarom tuinschilderijen een trend zijn?

De laatste jaren zijn tuinschilderijen aan een ware opmars bezig. We kunnen echt wel van een heuse trend spreken. Nee, tuinschilderijen zijn in principe niet nieuw, ze gaan al jaren mee, maar ze winnen wel steeds meer aan populariteit.

Tuinposters om van weg te dromen

Een tuinposter om van weg te dromen

Een tuin of terras daar zit je om te genieten en te relaxen. Een beetje wegdromen op je terras kan nooit kwaad. Wel, tuinposters zijn perfect geschikt om daar een handje bij te helpen.

XXL Buitenposter aan zwembad

Een buitenposter? Geweldig, 4 seizoenen lang

Een decoratiestuk dat 4 seizoenen lang kleur brengt in je tuin? Een item dat nooit uit de mode geraakt en waar je steeds weer vrolijk van wordt? Dan moet het wel over een buitenposter gaan.